پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۸:۰۴

در پیامی؛

قاسمی حوادث تروریستی در فرانسه، افغانستان و مصر را محکوم کرد

قاسمی حوادث تروریستی در فرانسه، افغانستان و مصر را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پیامی، حوادث تروریستی روزهای اخیر در فرانسه، افغانستان و مصر را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پیامی، حوادث تروریستی روزهای اخیر در فروشگاهی در شهر «ترِبِس» در جنوب فرانسه، «لشگرگاه» در استان هلمند افغانستان و «اسکندریه» مصر را محکوم و با بازماندگان قربانیان این حوادث تروریستی ابراز همدردی کرد.  

قاسمی با بیان اینکه پراکندگی جغرافیایی این حوادث نشان می دهد، تروریسم معضلی جهانی است و راه حلی جهانی دارد، گفت: تنها راه ریشه کن کردن این تهدید جهانی، برخورد با منابع و ریشه های اصلی فکری، مالی و پشتیبانی تروریسم است.

کد خبر 4257794

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha